.

   

   

  Ελληνικοί φορείς

  ypourgeio

  eesty
  ergose
  ose logo

   

  gaiose


  diavgia logo2


  2017-10-13 Σύμβαση Πρόσβασης και Χρήσης της Εθνικής Σιδηροδρομικής Υποδομής μεταξύ ΟΣΕ - Rail Cargo Logistics Goldair

  Την Παρασκευή 13.10.2017 υπογράφηκε Σύμβαση Πρόσβασης και Χρήσης της Εθνικής Σιδηροδρομικής Υποδομής μεταξύ του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ και της ιδιωτικής σιδηροδρομικής επιχείρησης Rail Cargo Logistics Goldair, από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Κώστα Πετράκη και τον κ. Κωσταντίνο Καλλίνικο, Πρόεδρο ΔΣ της Rail Cargo Logistics Goldair και Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο της  Goldair Group.

  Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος του ΟΣΕ κ. Γιώργος Αποστολόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής Δικτύου του ΟΣΕ κ. Γρηγόρης Σαμπατατακάκης, ο κ. Iάκωβος Κισέογλου, Διευθύνων Σύμβουλος της Rail Cargo Logistics Goldair και ο κ. Νίκος Αθανασόπουλος, Διευθυντής Σιδηροδρομικών Μεταφορών της Rail Cargo Logistics Goldair. Επίσης, στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και καλωσόρισαν η Πρόεδρος της ΡΑΣ (Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων) κα Ιωάννα Τσιαπαρίκου, ο Αντιπρόεδρος της ΡΑΣ κ. Κωνσταντίνος Γεωργόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΕΣΣΤΥ (Ελληνική Εταιρία Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού) κος Γιώργος Αναγνωστόπουλος και ο Πρόεδρος της ΠΟΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών) κος Παναγιώτης Παρασκευόπουλος.

   Η ΡΑΣ έχει χορηγήσει στη Rail Cargo Logistics Goldair άδεια λειτουργίας σιδηροδρομικής επιχείρησης για εκτέλεση εθνικών και διεθνών εμπορευματικών σιδηροδρομικών μεταφορών με παροχή έλξης ή /και πλήρων συρμών στο σύνολο του εθνικού σιδηροδρομικού δικτύου καθώς και πιστοποιητικό ασφάλειας τύπου Α και Β.

  Ευρωπαϊκοί φορείς

  mobility and transport
  era
  IRG RAIL

  RNE


  tenT 


  Νέα-Ανακοινώσεις

  2017-10-24 Παρέμβαση της ΡΑΣ για λήψη μέτρων προς αποφυγή περιστατικών ηλεκτροπληξίας σε ακινητοποιημένα βαγόνια. 

  Με αφορμή το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν καταγραφεί θάνατοι/σοβαροί τραυματισμοί ατόμων [...]

  2017-10-13 Σύμβαση Πρόσβασης και Χρήσης της Εθνικής Σιδηροδρομικής Υποδομής μεταξύ ΟΣΕ - Rail Cargo Logistics Goldair

  Την Παρασκευή 13.10.2017 υπογράφηκε Σύμβαση Πρόσβασης και Χρήσης της Εθνικής Σιδηροδρομικής Υποδομής μεταξύ του Διαχειριστή Υποδομής ΟΣΕ [...] 

   


   


  Δικαιώματα των επιβατών


  rights

  Στοιχεία Επικοινωνίας

      Ρυθμιστική Αρχή
      Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ)


  similar icons with these tags home house building 3     Σταδίου 33
       105 59 Αθήνα

  telephone icon 53591   τηλ: 210 3860141-142
  φαξ: 210 3860149

  email

     email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  © 2017 ΡΑΣ. All Rights Reserved.

  Βρείτε μας στο χάρτη

  Please publish modules in offcanvas position.